Proteklog vikenda odigrane su utakmice u nogometnim ligama naše županije.
U međužupanijskoj ligi Osijek-Vinkovci, NK Vrbanja bila je domaćin vrlo jakoj ekipi Vuteks Sloge iz Vukovara, koja je pobjedom na zadržala priključak za vodećom Bobotom. Ovim porazom (1:2), Vrbanja je ostala na 5 bodova iz 6 kola i trenutno zauzima 13. mjesto na tablici. Sljedeće kolo, u nedjelju, Vrbanjici putuju u Feričance.

U prvoj županijskoj ligi, u osam utakmica, zabilježeno je čak 6 neriješenih rezultata. Jedine pobjede ostvarile su momčadi Mladosti iz Vođinaca i Mladosti iz Privlake. NK Slavonija je ostvarila prve bodove na gostujućem terenu. U Mirkovcima je bilo 1:1. Soljanci nakon 8 kola imaju 7 bodova i zauzimaju 13. mjesto. Vodeća je momčad iz Vođinaca s 22 boda. U sljedeća dva kola Slavonija će biti domaćin. U nedjelju dolazi Budućnost iz Šiškovaca.

U drugoj županijskoj ligi NK Srijemac je odigrao 2:2 kod posljednjoplasirane momčadi NK Županja ’77. NK Srijemac je u 5 kola skupio 3 boda, što mu je dovoljno za tek 6. mjesto, u ligi u kojoj igra 7 klubova. Vodeća je momčad iz Rajevog Sela s 12 bodova. Sljedeće kolo Strošinčani opet gostuju, ovaj puta u Štitaru.