U nedjelju, 20.10. odigrane su nogometne utakmice u svim rangovima natjecanja naše županije.

U Vrbanji je, u sklopu 10. kola, gostovala momčad Fruškogorca iz Iloka. Utakmica je završila neodlučeno, 2:2, a oba gola za domaću momčad postigao je Denis Jurić-Šestić. Vrbanja je ovim bodom ostala na trinaestom mjestu ljestvice s 10 osvojenih bodova. Vodeća je i dalje momčad Bobote-Agrara s 24 boda, koja je u ovom kolu neočekivano na domaćem teretnu remizirala s Jadranom iz Gunje (1:1).

U 1. županijskoj nogometnoj ligi, vodeća momčad Mladosti iz Vođinaca pretrpjela je prvi prvenstveni poraz. Kao gost bila je bolja momčad Slavonca iz Gradišta. NK Slavonija zabilježila je još jednu uvjerljivu pobjedu. Ovaj put, sa sedam golova u mreži, ispraćeni su nogometaši ceranskog Tomislava. Pogotke su postigli: Dejan Mićanović (2), Josip Tufegdžić (2), Antun Maršalko (1), Darko Lucović (1) i Stipo Miličević (1). Slavonija se sa 17 bodova nalazi na 9. mjestu i polako hvata priključak za momčadima iz gornjeg dijela tablice. Vodeća Mladost iz Vođinaca ima 29 bodova.

NK Srijemac iz Strošinaca napravio je pravi mali podvig u Drenovcima. Drenovčani su do 41. minute vodili s 3:0. Ivica Kopčalić je svojim prvim golom smanjio na 3:1, da bi taj rezultat ostao aktualan sve do 86. minute, kada Kopčalić smanjuje na 3:2, a u samom finišu utakmice Danijel Domić pogađa za 3:3 i odnosi vrijedan bod iz Drenovaca. Srijemac se nalazi na 5. mjestu sa 8 bodova, svega 3 boda zaostatka za drugoplasiranim Posavcem iz Posavskih Podgajaca, kojeg dočekuju sljedeću nedjelju. Uvjerljivo vodeća je momčad iz Rajevog Sela sa 21 bodom.