Nogometaši Slavonije su protiv NK Sloge iz Štitara ostvarili i treću pobjedu zaredom u proljetnom dijelu prvenstva, ali mnogo teže nego se to očekivalo. Već u prva dva napada igrači Slavonije su imali dvije vrlo izgledne prilike za pogodak, ali ih nisu uspjeli realizirati. Poslije toga, na inače skliskom terenu, domaćini nisu imali ozbiljnije akcije, a gosti su svoju prvu pravu priliku pretvorili u vodstvo od 1:0. To kao da je šokiralo domaćine, pa su gostima brzo dozvolili da se opet nađu u prilici za pogodak, ali je mrežu sjajnom obranom spasio vratar Damir Bašić. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 0:1. U drugom dijelu NK Slavonija je djelovala svježije i često je prijetila gostujućem vrataru. Pedesetak gledatelja nervozno je iščekivalo izjednačujući pogodak. Sjajnim golom je Darko Lucović uspio poravnati rezultat, a za potpuni preokret pobrinio se Željko Mičić i postavio konačni rezultat, 2:1 za NK Slavoniju. Igrači iz Soljana i dalje drže drugo mjesto na ljestvici, iza prvoplasiranog Borca, koji nije dopustio iznenađenje na svom terenu, visoko svladavši goste iz Račinovaca s 5:0.

Seriju, ali ovaj put negativnu, nastavljaju igrači strošinačkog Srijemca. Ni domaći teren im nije pomogao da postignu barem gol gostujućem RAŠK-u iz Rajevog Sela. S druge strane, strijelci gostiju su bili raspoloženi, pa je domaći vratar čak četiri puta morao po loptu u mrežu.

U 1. ŽNL VSŽ, igrači NK Vrbanje zabilježili su pobjedu u gostima. Kod posljednje plasirane Šokadije iz Starih Mikanovaca za tri boda su zabili dva puta Kraljević i jednom K. Ešegović. Domaćinima je poraz (1:3) ublažio S.Kikić pogotkom u 83. minuti.