I ove godine program obilježavanja dana Općine Vrbanja bio je vrlo bogat i raznolik. Nastojali smo uključiti što više Udruga koje rade na području Općine Vrbanja. Program je započeo u subotu 05.09.2015. godine turnirom veterana koji je organizirao N.K. „Vrbanja“.

Na turniru su sudjelovale ekipe veterana iz Bošnjaka, Oštre Luke i Vrbanje koja je i pobjednik turnira.

Isti dan je u Vrbanji u organizaciji Š.R.U. „Spačva“ održana vrlo posjećena fišijada na kojoj je sudjelovalo četrnaest ekipa. Pobjednik u kuhanju fiš-paprikaša je Mato Perkunić iz Vrbanje.

U nedjelju 06.09.2015.  održan je u domu kulture u Vrbanji i kulturni-sportski program.

U folklornom  dijelu nastupili su KUD  KUD „Posavac“ iz Vrbanje, KUD „Slavonija“ iz Soljana, KUD „Seljačka sloga“ iz Strošinaca  sa svojom dječjom i odraslom skupinom,  Slovačka kulturno umjetnička skupina „Andrija Pekar“ iz Soljana,  pjevačka skupina iz Udruge „Posjed Vrbanja“ i  ženska pjevačka skupina „Cvelferke“ te taekwondo klub „Sainami“  čiji su nam članovi demonstrirali svoje vrlo zanimljive vježbe.

U ponedjeljak 07.09.2015. polaganjem vijenaca za sve pokojne mještane naše Općine  kod središnjih križeva na grobljima u Vrbanji, Soljanima i Strošincima nastavljeno je obilježavanje. Isti dan je održana i svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su nazočili župan Božo Galić sa suradnicima;  zamjenik župana Željko Cirba, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i Silvana Tvrz, pročelnica Upravnog  odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša te gradonačelnik grada Otoka Josip Šarić i načelnik Općine Nijemci Ivica Klem, don Ivo Martinović,  načelnik PP Vrbanja Josip Župarić, županijski vjećnici sa područja Općine Vrbanja, vijećnici u Vijeću Općine Vrbanja, predstavnici gospodarstva i Udruga koje djeluje na području naše Općine.

Program obilježavanja dana Općine Vrbanja završen je 08.09.2015. godine  služenjem svete mise u crkvi  Preslavnog imena Marijina u Vrbanji.