Savjetodavna služba će provoditi izobrazbu kroz trodnevne tečajeve, prema 15-satnom programu odobrenom od Ministarstva poljoprivrede. U sklopu izobrazbe polaznici dobivaju Priručnik za sigurno rukovanje i primjenu sredstava za zaštitu bilja.

Cijena izobrazbe u organizaciji Savjetodavne službe određena je Cjenikom o visini naknada:

–         Naknada za provedbu osnovne izobrazbe    300,00 kn

–         Naknada za polaganje ispita                              50,00 kn

–         Naknada za izdavanje iskaznice                         30,00 kn

–         UKUPNO                                                               380,00 kn

Savjetodavna služba kao javna ustanova nije obveznik PDV-a pa se na navedene naknade PDV ne obračunava. Naknade troškova uplaćuju se uplatnicom u ukupnom iznosu prije početka tečaja. Primjer za popunjavanje uplatnice možete dobiti u uredu Savjetodavne službe u Drenovcima, V. Nazora 8. Prilikom prijave treba ponijeti svjedodžbu zadnje završene škole, osobnu iskaznicu i OIB za popunjavanje prijavnice.

Tečaj traje tri dana po pet školskih sati, a zadnji sat je pismeni ispit. Prvi tečaj u Vrbanji održat će se od 2. do 4. veljače 2015. u maloj dvorani Doma kulture od 10.00 do 14.15 sati.

Prijaviti se možete u uredu Savjetodavne službe u Drenovcima, a sve potrebne informacije možete dobiti na telefon 032/862-804 ili na mobitel 091/4882-843 (Marina Kalistović).