Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. održati će informativnu radionicu za poduzetnike te potencijalne prijavitelje na Javni poziv za bespovratna sredstva E-impuls.

Radionica će se održati u utorak, 13. rujna 2016. godine sa početkom u 09 sati u prostorijama Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o.
Antuna Akšamovića 31, Vinkovci
(potkrovlje Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca, ulaz sa dvorišne strane)

Javni poziv ”E-Impuls” namijenjen je jačanju konkurentnosti mikro i malih gospodarskih subjekata i njihovog rasta kroz ciljane potpore razvojnim ulaganjima. Mjerama poticanja nastoji se unaprijediti obavljanje poslovne djelatnosti te poticati bolje pozicioniranje na tržištu. U tom smislu, u cilju povećanja učinkovitosti poslovanja, jačanja i modernizacije tehnološke baze te otvaranja novih radnih mjesta i zadržavanje postojećih, putem ovog programa prihvatljivi prijavitelji mogu ostvariti sufinanciranje od minimalno 30.000 kuna do maksimalnih 300.000 kuna. Poziv se vodi kao privremeni otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava s krajnjim rokom dostave projektnih prijava do 30. rujna 2016. godine.
Polaznici će se opskrbiti bitnim znanjima za uspješno zaokruživanje vlastitih ideja i pretvaranje istih u kvalitetne projekte spremne za prijavu na E-Impuls. Pružiti će se odgovori na konkretna praktična pitanja u svezi pripreme projekta i izrade same prijave.

Kome je radionica namijenjena:

·        Poduzetnici početnici,

·        Mladi,

·        Žene poduzetnice,

·        Trgovačka društva,

·        Obrtnici.

Program (jednodnevna radionica u trajanju od 3 sata):

·        Osnovne informacije

·        Sadržaj Uputa za prijavitelje

·        Uvjeti za prijavitelje

·        Uvjeti za projekte

·        Podnošenje projektnih prijava

·        Postupak dodjele

·        Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava

·        Praktični aspekti ispunjavanja Prijavnog obrasca

·        Provedba projekata

Krajnji rok za prijavu je 09. rujna 2016. godine do 16 sati.

Prijave na radionicu šalju se na e-mail adresu: gkoprivnjak@ar-hrast.hr s naznakom imena i prezimena, te naziva gospodarskog subjekta kojeg se predstavlja.

Za više informacija kontakt osoba u Agenciji je:

Goran Koprivnjak, univ. spec. oec.

Tel: 032 300 577

E-mail: gkoprivnjak@ar-hrast.hr